Zij kiezen voor Bas.

Dit is Bas. werkt samen met gerenommeerde keukenleveranciers en -ondernemers. Immers met Bas. weet je zéker dat alles goed geregeld is; voor de klant, de monteur en het milieu.

Wouter Stam, Kwaliteitsbeheer en projectbegeleiding

Sense Keukens Hoorn

Voor onze monteurs en voor onze klanten is het erg fijn dat er een goede oplossing voor het afval is! Er wordt snel en adequaat gereageerd, helemaal top.

Martens keukens Uitgeest

Gijs-Jan Stam, Adviseur Keukens

Martens Keukens Uitgeest

Onze klanten en onze monteurs ervaren de service van dit is Bas als erg positief.

Hans Zevenbergen, Eigenaar

Kvik Rotterdam

Kvik Rotterdam Alexandrium en Kvik Rotterdam Barendrecht hebben duurzaamheid en klant tevredenheid hoog op de agenda staan. Door samen te werken met Dit is Bas dragen we tegelijkertijd bij aan een circulaire economie. Recyclen van materiaal is voor Dit is Bas geen goed doel, maar een noodzakelijk doel. Dat waarderen wij enorm.

En, minstens zo waardevol: wij streven er altijd naar om uitstekende klantenservice te bieden. Vanaf het moment dat je bij één van onze winkels binnenstapt tot dat je keuken helemaal klaar is. Met de service van Dit is Bas kunnen we onze klanten extra service bieden voor een perfecte laatste indruk en hoeven onze klanten niet zelf het montage-afval weg te brengen. Dat wordt snel en vakkundig verzorgd door Dit is Bas!

Marcel van Bentum, Directeur

Bemmel & Kroon

Bij het kopen van een nieuwe keuken ontzorgt Bemmel & Kroon haar klanten van A tot Z. Daar hoort ook bij dat de woning nadat wij een droomkeuken hebben gemonteerd netjes wordt achtergelaten. Bas zorgt ervoor dat het verpakkings- en montage materiaal snel, netjes en milieubewust wordt afgevoerd.

Peter Klop, Manager bedrijfsvoering | Operationele zaken

Middelkoop Culemborg

'Dit is Bas' is voor ons dé oplossing om het afval bij onze klanten op te halen en het gescheiden af te voeren. Hun werkwijze is voor de monteurs eenvoudig, ze zijn klantvriendelijk en komen afspraken na. Kortom, jullie zijn een fijne partner om mee samen te werken!

Joost van Beijsterveldt, Planning & Logistiek

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys, Waardenburg

“Dit is Bas is een fijne partner om mee samen te werken. Korte lijntjes, komen hun afspraken na en dat ook voor een aantrekkelijk tarief. Niks op aan te merken”

Herman Wooning, ondernemer

Grando keukens & bad Tilburg

Het meenemen van verpakkingsmateriaal van de keukens is altijd een discussiepunt geweest met onze klanten. Hoe graag wij ook wilden dat we dit na de montage direct konden meenemen, viel dit met onze monteurs gewoonweg niet te realiseren. Op een gegeven moment kwamen wij in aanraking met dit is Bas. Na een kennismakingsgesprek met Atilla zijn wij de samenwerking gestart. Sinds 2021 laten wij bij onze klanten het verpakkingsmateriaal van onze geplaatste keukens ophalen door dit is Bas. Wij zijn erg te spreken over de werkwijze van deze mannen en zouden ze aan iedereen aanraden.

Petra Vermeij, SmartDesign Keukenstudio

SmartDesign Keukenstudio

De samenwerking tussen SmartDesign Keukenstudio en Dit is Bas loopt al vanaf het begin vlekkeloos. Dit is Bas is altijd snel en flexibel, en afspraak is afspraak. Onze monteurs vinden de werkwijze prettig en zijn enthousiast. En belangrijker nog: onze klanten waarderen het enorm dat afval snel (én gescheiden) wordt afgevoerd. Kortom, wij hopen nog lang op deze manier samen te werken!

Charlotte Agricola, Verhoeks Keukens

Verhoeks keukens

Afval en verpakkingsmateriaal was altijd een discussiepunt achteraf. Klanten gingen er vanuit dat onze monteurs het zouden meenemen, maar niet elke monteur had daarvoor de capaciteit. Tot het moment dat wij in contact kwamen met Dit is Bas. Na een zeer plezierig kennismakingsgesprek, waarin de mogelijkheden van Dit is Bas werden toegelicht, zijn wij vrijwel direct de samenwerking aangegaan. Onze monteurs werden geïnstrueerd middels een duidelijke presentatie, Dit is Bas zorgde voor de rest. Resultaat: tevreden klanten, rust bij de monteurs en een hoop zorgen minder bij ons!

Erik Koks, Manager Projects

Poggenpohl Studio Amsterdam

“Voor alle grotere nieuwbouw projecten werken wij al lange tijd samen met Dit is Bas. Aansluitend op de keukenmontage komen zij het vuil ophalen van de verschillende woningen. Altijd keurig volgens afspraak en in goed overleg met onze opdrachtgevers. De werkwijze van Dit is Bas sluit perfect aan op de wensen van onze klanten. Voor ons is Dit is Bas een must voor elk project.”

Erwin van Dijk

Asto keukens Rotterdam & Leicht kitchens Amsterdam

“Wat een geweldige service, mensen kwamen op tijd en hebben al het vuil netjes afgevoerd.”

Lijnart Schouten, Eigenaar

Grando Keukens & Bad Hoogvliet

“Wij werken nu ruim een jaar samen met Dit is Bas, wij zijn blij dat we de keuze gemaakt hebben. Een tevreden klant wordt automatisch een ambassadeur voor onze winkel.”

William van den Boogaard, Medewerker klantenservice

ASWA Keukens Dordrecht, Helmond, Hilversum, Uden

“Dit is Bas is een betrouwbare partner die ons ontzorgd wat betreft het afvoeren van afval. Geen gedoe en het afval wordt gescheiden afgevoerd, een prima duurzame oplossing voor onze monteurs!”

Johan van Es, Franchisenemer

Kvik Leiden-Leiderdorp

“Al enige tijd werken wij als Kvik Leiderdorp samen met Dit is Bas. Het is fijn hoe dit bedrijf ons en onze klanten ontzorgd door het bij de montage ontstane afval af te voeren. Het scheelt ons een hoop gedoe.”

Filip Gels, Eigenaar

Marquardt Keukens Zoeterwoude

Het laatste contact van de klant met de keuken is de monteur. Die vaak het afval niet meeneemt. Wij zijn superblij met de ophaalservice van Bas. Foto appen van de hoeveelheid, klantgegevens meesturen en een dag later of soms zelfs dezelfde dag is het opgehaald. Aanrader!

Paul de Klein, Eigenaar

Grando Keukens & Bad Son & Breugel

“Dit is Bas draagt onze extra service op een perfecte wijze uit. Ons probleem met het afval doet Bas super oplossen!”

Julie Koops, Marketingmedewerker

IEMMS keukens & interieur

IEMMS keukens & interieur werkt al enige tijd samen met Dit Is Bas en we kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de service en de samenwerking. iemms keukens & interieur streeft ernaar om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en Dit Is Bas is een grote stap in de goede richting. Behalve dat het prettig is dat ze ons verder helpen in het kader van duurzaamheid zijn wij ook erg tevreden over het ophalen volgens afspraak. Afspraken worden netjes nageleefd. Niet alleen wij zijn heel blij met Dit Is Bas maar uiteraard ook onze klanten die snel verlost worden van het afval. Al met al zijn wij erg tevreden met de samenwerking en kijken wij uit naar de toekomst!

Remy Blom, Eigenaar & Kitchendesigner

Kitchenstudio Den Haag

“Wij zijn altijd zeer tevreden over de ophaalservice van dit is Bas. Spullen worden netjes op tijd opgehaald, klant wordt altijd netjes van te voren nog een keer gebeld om er zeker van te zijn dat men er is. Prima service!”

Paul van Vliet, Eigenaar

Keukenstudio Paul Nootdorp

“Vakkundig en met aandacht afval ophalen is een vak apart. Wij zijn heel blij met Bas en kunnen hem bij iedereen aanraden.”

Pascale Batenburg-Van Gurp, Eigenaresse / franchisenemer

Kvik Breda

“Al enige tijd bieden wij de diensten van het afvalophalen van BAS aan bij onze klanten. Je wilt na het plaatsen van een mooie keuken niet zelf de berg verpakkingsmateriaal willen afvoeren en daar is waar BAS handig op inspringt. Voor een extra bedrag worden de klanten ont zorgt en is het een makkelijk proces voor onze monteurs om de melding voor afhaal aan te maken. BAS laat vervolgens de klant weten wanneer ze het afval op komen halen. Korte lijnen en snelle afhaal. Kortom erg tevreden met deze service!”

Fabian Amesz, Eigenaar

ONYX kitchen Amsterdam

“ONYX kitchen staat voor persoonlijk en zorgen uit handen nemen van de klant. Dit is Bas BV werkt volgens dezelfde filosofie, zij bieden de service: Het afvoeren van keuken montage materiaal. De klant en natuurlijk ook de monteurs laat je niet aan het einde van het project achter met al het afval van de montage. Dit Is Bas BV is altijd snel, werkt op een nette manier en zet altijd een extra stapje om samen een mooi project op te leveren. Het laatste visitekaartje naar de klant!”

Jolanda Stoof, Eigenaresse

Keukenstudio Stoof Zaltbommel

“We werken al een hele tijd samen met BAS BV en bieden dit als een extra service aan onze klanten. Kortom, een fijn bedrijf die netjes en correct werkt en ons ontzorgd.”

Jogchem Kreijger, Directeur

Stox Vloeren & Keukens Amsterdam

“Nadat de keukenmonteur de keuken keurig heeft opgeleverd, maakte deze een foto van het gesorteerde keukenafval. Karton bij karton, plastic bij plastic en piepschuim bij piepschuim. Vervolgens keurig een appje gestuurd naar de firma dit is Bas. Binnen 24 uur was er een afspraak gemaakt welke ze ook zijn nagekomen, de volgende dag werd het al opgehaald. Dit is een bedrijf wat meedenkt, ook aan het milieu en ook met de klant. Heren top geregeld en ga zo door.”

Vincent Spoel, Eigenaar

Keukennet.nl Dordrecht

“Onze klanten, onze monteurs en de backoffice zijn erg blij met de diensten van Dit is Bas! Zij staan bij ons bekend om hun snelle service en vriendelijke personeel. Onze monteur stuurt een simpel Whatsappje en vaak wordt het afval dezelfde dag nog opgehaald. Zo hebben wij daar geen omkijken meer naar en kunnen wij verder met het maken van mooie keukens!”

John Patrick van Son, Eigenaar

Transparant Keukens Maassluis

“Transparant Keukens maakt nu een klein jaar gebruik van Bas ophaalservice. Bas haalt het afval op van de nieuwe keuken als karton, hout, piepschuim en plastic. Zodra wij bellen wordt het met één dag al opgehaald. Transparant Keukens is zeer tevreden.”

Gerard Vellekoop, Eigenaar

Keukenathome Numansdorp

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, alle afspraken worden goed nagekomen.”

Tamara Pelle, Administratief medewerker

Slingerland Unibouw Zoetermeer

“Snelle en duidelijke communicatie. Netjes en snelle levering volgens afspraak. Top dat het afval de volgende dag gelijk opgehaald wordt (uiteraard indien op tijd doorgegeven).”

Mark Asselman, Eigenaar

Asselman Montage Delft

“Wij zijn een kleinschalig keukenmontage-bedrijf en dit is BAS.bv is voor ons de ideale uitkomst. Wij willen niet met afval/verpakkingen bezig zijn en wij willen het afval al helemaal niet zelf afvoeren. Dit is Bas.bv scheelt ons tijd en dus geld. En de klant is vol lof dat we het opgeruimd achterlaten. Wij maken een foto van het gescheiden afval en van het adres en BAS.bv komt het de volgende dag keurig netjes ophalen. Oftewel de perfecte bedrijfspartner om in je team te hebben.”