MVO

Dit is Bas. werkt samen met haar klanten aan een circulaire economie. Zo is recyclen voor BAS heel gewoon. Wij streven naar het zo efficiënt mogelijk inzamelen en gescheiden afvoeren van keukenmontage-afval om zo de ecologische footprint te reduceren.

Trees for all boom illustrate

Trees for All

Investeren in een beter klimaat

En daar blijft het niet bij. BAS is productpartner van Trees for All. Deze organisatie plant bomen in Nederland en in het buitenland. De samenwerking met Trees for All gaat verder dan een éénmalige donatie. In een schriftelijke overeenkomst tussen Trees for All en BAS liggen de gemaakte afspraken vast om zo structureel een tastbare bijdrage aan een groene wereld te leveren. Op deze manier kiest dit is Bas. ervoor om nog verder te verduurzamen. Niet alleen wordt het montage-afval efficiënt en gescheiden afgevoerd, maar tevens wordt er geïnvesteerd in een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde toekomst.

Kika

BAS steunt Kika op structurele basis.

Ook is BAS donateur van Kika (kinderenkankervrij). Kika werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker en op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kan beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 100%. BAS steunt daarom Kika op structurele basis.