Nieuws van Bas

Dit is Bas. in de media

Dit is Bas. in de media

BAS staat regelmatig in de welbekende keukenbladen KIM (Keuken- en Interieur Magazine van Qumedia) en de Keukenbouw. Tijd om de interviews en artikelen die tot nu toe verschenen zijn, hier op een rijtje te zetten.

BAS staat regelmatig in de welbekende keukenbladen KIM (Keuken- en Interieur Magazine van Qumedia) en de Keukenbouw. Tijd om de interviews en artikelen die tot nu toe verschenen zijn, hier op een rijtje te zetten.

Ons eerste artikel verscheen in december 2021 in KIM Magazine, BAS werkte toen alleen nog in Midden-Nederland. Wij hadden al wel de nodige tevreden keukenzaken en montagebedrijven als klant. Naast dit interview met oprichter Atilla Akkus vertelt Herman Wooning van Grando keukens & bad Tilburg over zijn ervaringen met BAS als extra service voor zijn klanten en monteurs.Ons tweede artikel verscheen in februari 2022 in de Keukenbouw. We reden destijds met 8 bussen om het keukenmontage-afval op te halen. In dit artikel deden we de vooraankondiging om per 1 mei 2022 landelijk dekking aan te bieden. Ons klantenbestand schoot omhoog doordat we inmiddels steeds bekender werden in ‘keukenland’. En daarmee ook de tevredenheid van de mensen die een keuken kochten bij één van de bij ons aangesloten, gerenommeerde keukenzaken. Dit bleek als extra service naar de klanten, maar ook naar de keukenmonteurs, een gouden zet te zijn.Het derde artikel verscheen in juni 2022 in KIM Magazine. Inmiddels heeft BAS landelijke dekking verworven en rijdt dagelijks met 9 bussen. Dit concept kent eigenlijk alleen maar winnaars is gebleken.

De klant is geholpen doordat zij niet zelf hele ladingen montage-afval weg hoeven te brengen. De keukenzaak heeft hierdoor een extra service, waarmee de laatste indruk bij de klant de focus heeft op hun nieuwe keuken en niet op de bergen afval die normaal gesproken achterblijven. Ook de monteur is geholpen, die regelmatig de vraag krijgt het afval mee te nemen en vanwege ruimtegebrek in de bus dit niet kan realiseren.

Het afval wordt naar landelijk erkende afvalverwerkingsstations gebracht waar het gescheiden en milieuvriendelijk wordt gerecycled. Door samen te werken met BAS steun je ook Trees for All en KiKa. Zo investeren we samen in een beter klimaat en een betere wereld. Een deel van onze opbrengst schenken wij namelijk op structurele basis aan deze fantastische initiatieven.

Filip Gels, eigenaar van Marquardt Keukens in Zoeterwoude is in dit artikel ook zeer te spreken over de soepele samenwerking.In september 2022 verschenen we wederom in de Keukenbouw. Naast het artikel zijn hier de referenties te lezen van Joost van Beijsterveldt (Planning & Logistiek) van Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel
warenhuys
uit Waardenburg. En van Peter Klop (Manager bedrijfsvoering | Operationele zaken) van
Middelkoop Culemborg.In oktober 2022 hebben we besloten onze klanten volledig aan het woord te laten over onze samenwerking. Keukenbouwersplus heeft hiermee afgetrapt.

Een vijfsterrensamenwerking tussen Keukenbouwersplus en dit is Bas.Daarna volgde in april 2023 Grando Hoogvliet, waar Lijnart Schouten zijn verhaal deed:
Dezelfde instelling als dit is Bas: “Je hoeft maar te bellen en ze fiksen het.”

En ook Rob Wijsman, franchiseondernemer van Kvik Wateringen:
Kvik vindt dit is Bas een extra service voor de klant.In augustus 2023 vertelde Jeroen Tillemans, studio manager van de Poggenpohl Flagship store Amsterdam, dat hun klanten deze service eigenlijk gewoon verwachten.Jeroen Wijnand van Wijnand Keukens vertelde in september 2023 over BAS in KIM Magazine:
“Een fijne club om mee samen te werken!”In de november 2023 uitgave van KIM Magazine vertelt één van onze chauffeurs enthousiast over zijn baan en werkzaamheden bij BAS.In maart 2024 zijn we begonnen met een nieuwe rubriek in KIM magazine en Keukenbouw magazine genaamd “In de bus met…”. In deze rubriek gaat onze collega Marjolein op stap met diverse relaties van BAS. Voor deze eerste editie is ze op pad gegaan met oprichter en eigenaar Atilla Akkus.
In de juni uitgave van KIM en Keukenbouw magazine plaatsten we de tweede spread in de reeks van ‘In de bus met…’. Dit keer ging Marjolein op stap met de twee broers van Hoogeveen Montage. Lees hier het hele interview.

Hoppa!! Bus nummer 13 en 14 zijn ook binnen! 🙌

Én we hebben gelijk een nieuwe order geplaatst voor vier extra bussen dit jaar. Trotse eigenaar Atilla Akkus staat hier tussen Ivo Boom (AA Lease) en Coen Bel (Ames Autobedrijf) om de sleutels in ontvangst te nemen.

Het kan snel gaan… steeds meer gerenommeerde keukenleveranciers en keukenmontagebedrijven weten BAS te vinden en zien de meerwaarde van dat laatste stukje service naar hun klanten én monteurs. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen!

Ook danken wij onze chauffeurs voor hun geweldige inzet. 👏 
Zij zijn een groot onderdeel van dat stukje extra service en die verzorgen ze altijd met een glimlach. 😃

Bus nummer 12 is een feit!

Eigenaar Atilla Akkus schudt hier de hand met Coen Bel, bedrijfsleider bij Ames Autobedrijf. Deze nieuwe bus is de eerste van de drie bedrijfswagens die geleast worden via Ivo Boom van AA Lease (onderdeel van Ames).

Bus nummer 13 en 14 zullen in de eerste week van februari 2024 geleverd worden. De nodige uitbreiding om dagelijks al onze opdrachtgevers te ondersteunen bij het afvoeren van keuken montageafval.

Gezamenlijk streven we naar een vlekkeloze dienstverlening en een duurzamere toekomst. Door de samenwerking met BAS wordt de laatste indruk bij jouw klant perfect verzorgd, terwijl we tegelijkertijd samen bijdragen aan een circulaire economie.

Wij wensen al onze chauffeurs veel veilige kilometers toe!

Fijne feestdagen

587 bomen voor Trees for All

Bij dit is Bas. kijken we graag terug op een mooi 2023, waarin we samen met onze klanten hebben bijgedragen aan een circulaire economie. Want wij investeren graag in een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde toekomst.

Met dank aan jullie bijdrage voor een beter milieu, hebben wij maar liefst 587 bomen kunnen doneren aan Trees for All.

Certificaten Trees for All

Wij kijken uit naar een goed 2024.

Fijne Feestdagen! 
Atilla, Gonul, Marjolein, Aleyna, Linda en alle chauffeurs

Opbrengst actiedag voor Giro555

Opbrengst actiedag voor Giro555

Wat een schitterend bedrag hebben wij kunnen overmaken aan Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Wat een schitterend bedrag hebben wij kunnen overmaken aan Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Totaal konden wij na de actiedag (woensdag 15 februari 2023) € 3.347,50 naar Giro555 overmaken.

We hebben per geplaatste opdracht een vaste bijdrage gedoneerd. Daarnaast hebben onze collega’s hun loon van die dag gedoneerd, hartverwarmend! Tevens bedanken wij Renewi en HJ Media Groep voor hun bijdrage.

Dankzij jullie steun kunnen de samenwerkende hulporganisaties hulp bieden aan de slachtoffers in Turkije en Syrië. Hulpverleners werken met man en macht om zoveel mogelijk mensen te helpen met medische zorg, dekens, voedsel en onderdak.

Doneren kan uiteraard nog steeds, hiervoor verwijzen wij je naar Giro555.

Bas in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië - Giro555 campagnefoto

Dit is Bas. in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

Woensdag 15 februari, met de landelijke actiedag van Giro555, kwam óók BAS in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.


Woensdag 15 februari, met de landelijke actiedag van Giro555, kwam óók BAS in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Deze ramp gaat ons persoonlijk nauw aan het hart omdat we Turkse en Syrische collega’s hebben die bij ons werken. Vandaar dat wij woensdag voor iedere geplaatste opdracht € 25,- doneren aan Giro555 voor de dringende hulp die deze mensen nodig hebben.

Dit geld is onder andere nodig voor onderdak, medische hulp, eten, drinken en hulpgoederen, zoals medicijnen, warme kleding en dekens.

We houden je op de hoogte via LinkedIn en deze site van de opbrengst van deze actie.

Certificaten Dit is Bas Trees for All t/m oktober 2022

Green Friday 2022

Op Green Friday (vrijdag 25 november 2022) hebben we een statement gemaakt tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit…

Op Green Friday (vrijdag 25 november 2022) hebben we een statement gemaakt tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit…

Voor iedere opdracht die op vrijdag 25 november 2022 werd geplaatst bij BAS, hebben wij via Trees for All een boom laten planten! Hiermee hebben we die dag maar liefst 87 keukenleveranciers en -monteurs in beweging gekregen voor een groenere en gezondere wereld.

Een zeer geslaagde actie!

BAS is productpartner van Trees for All. Deze organisatie plant bomen in Nederland en in het buitenland. De samenwerking met Trees for All gaat verder dan een éénmalige donatie. In een schriftelijke overeenkomst tussen Trees for All en BAS liggen de gemaakte afspraken vast om zo structureel een tastbare bijdrage aan een groene wereld te leveren. Op deze manier kiest BAS ervoor om nog verder te verduurzamen. Niet alleen wordt het montage-afval efficiënt en gescheiden afgevoerd, maar tevens wordt er geïnvesteerd in een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde toekomst.

Sinds 2021 heeft Trees for All maar liefst 387 bomen kunnen aanplanten dankzij BAS en zijn klanten.

Landelijke dekking per 1 mei 2022

De ophaalservice van dit is Bas. is bedacht door oprichter Atilla Akkus. Het bedrijf is groeiende dankzij de toenemende populariteit. Inmiddels rijden er negen bussen van BAS rond, wat per 1 mei 2022 een landelijke dekking betekent. ‘Vandaag gebeld, is morgen opgehaald.'...

Interview met Atilla Akkus, oprichter van dit is Bas.

Monteurs hebben vaak geen tijd én geen faciliteiten om het montagemateriaal af te voeren. Het gevolg is dan dat de klant de rommel zelf moet opruimen. Wat natuurlijk niet alleen de klant, maar ook keukenleveranciers geen prettig gevoel geeft. Met één appje plus een foto van de hoeveelheid verpakkingsmaterialen naar BAS, wordt het afval de volgende dag professioneel verwijderd.

Landelijke dekking

De ophaalservice van BAS is bedacht door oprichter Atilla Akkus. Het bedrijf is groeiende dankzij de toenemende populariteit. Inmiddels rijden er negen bussen van BAS rond, wat per 1 mei 2022 een landelijke dekking betekent. ‘Vandaag gebeld, is morgen opgehaald. Bovendien is er, doordat we meerdere bussen hebben rondrijden, sprake van kortere afstanden zodat BAS nog duurzamer kan werken,’ vertelt Atilla trots. Het enige wat er volgens Atilla van de keukenmonteurs wordt gevraagd, is dat het montage-afval gesorteerd en gereed gemaakt wordt voor transport. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken levert BAS. gratis ‘big bags’. Dit is overigens ook prettiger voor de eigenaren van de nieuwe keuken, want het bezoek BAS duurt daardoor zo kort mogelijk. Uiteraard wordt er daarbij milieubewust gewerkt.

Toegevoegde waarde voor iedereen

De dienst van dit innoverende bedrijf kent eigenlijk alleen maar winnaars. De monteurs kunnen het montage-materiaal met een gerust hart bij de klanten achterlaten, dit wordt immers binnen 24 uur professioneel verwijderd. Daarnaast weten de kersverse eigenaren van de keuken dat zij er niet zelf mee hoeven te sjouwen. Bovendien beschikt niet iedereen over een auto, wat het extra moeilijk maakt om het montage-afval af te voeren. En dat alles levert ook de keukenleveranciers niet alleen in alleen tevreden klanten, maar ook tevreden monteurs op. ‘Wij voorzien in een behoefte,’ stelt Atilla tevreden vast. ‘Geen wonder dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van onze service.’ 

Aarzel niet en informeer vrijblijvend naar de efficiënte en professionele aanpak van BAS. “Wij zijn klantvriendelijk, zowel richting onze opdrachtgevers als hun cliënten. Niet voor niets hebben we een grote groep vaste klanten en komen er steeds meer bij,” zegt Atilla tot besluit.