Nieuws van Bas

Opbrengst actiedag voor Giro555

Opbrengst actiedag voor Giro555

Wat een schitterend bedrag hebben wij kunnen overmaken aan Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Wat een schitterend bedrag hebben wij kunnen overmaken aan Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Totaal konden wij na de actiedag (woensdag 15 februari 2023) € 3.347,50 naar Giro555 overmaken.

We hebben per geplaatste opdracht een vaste bijdrage gedoneerd. Daarnaast hebben onze collega’s hun loon van die dag gedoneerd, hartverwarmend! Tevens bedanken wij Renewi en HJ Media Groep voor hun bijdrage.

Dankzij jullie steun kunnen de samenwerkende hulporganisaties hulp bieden aan de slachtoffers in Turkije en Syrië. Hulpverleners werken met man en macht om zoveel mogelijk mensen te helpen met medische zorg, dekens, voedsel en onderdak.

Doneren kan uiteraard nog steeds, hiervoor verwijzen wij je naar Giro555.

Bas in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië - Giro555 campagnefoto

Bas in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

Woensdag 15 februari, met de landelijke actiedag van Giro555, komt óók Bas in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.


Woensdag 15 februari, met de landelijke actiedag van Giro555, komt óók Bas in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Deze ramp gaat ons persoonlijk nauw aan het hart omdat we Turkse en Syrische collega’s hebben die bij ons werken. Vandaar dat wij aankomende woensdag voor iedere geplaatste opdracht € 25,- doneren aan Giro555 voor de dringende hulp die deze mensen nodig hebben.

Dit geld is onder andere nodig voor onderdak, medische hulp, eten, drinken en hulpgoederen, zoals medicijnen, warme kleding en dekens.

We houden je op de hoogte via LinkedIn en deze site van de opbrengst van deze actie.

Certificaten Dit is Bas Trees for All t/m oktober 2022

Green Friday 2022

Op Green Friday (vrijdag 25 november 2022) hebben we een statement gemaakt tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit…

Op Green Friday (vrijdag 25 november 2022) hebben we een statement gemaakt tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit…

Voor iedere opdracht die op vrijdag 25 november 2022 werd geplaatst bij Bas, hebben wij via Trees for All een boom laten planten! Hiermee hebben we die dag maar liefst 87 keukenleveranciers en -monteurs in beweging gekregen voor een groenere en gezondere wereld.

Een zeer geslaagde actie!

Bas. is productpartner van Trees for All. Deze organisatie plant bomen in Nederland en in het buitenland. De samenwerking met Trees for All gaat verder dan een éénmalige donatie. In een schriftelijke overeenkomst tussen Trees for All en Bas. liggen de gemaakte afspraken vast om zo structureel een tastbare bijdrage aan een groene wereld te leveren. Op deze manier kiest dit is Bas. ervoor om nog verder te verduurzamen. Niet alleen wordt het montage-afval efficiënt en gescheiden afgevoerd, maar tevens wordt er geïnvesteerd in een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde toekomst.

Sinds 2021 heeft Trees for All maar liefst 387 bomen kunnen aanplanten dankzij Bas en zijn klanten.

Werkgebied van Dit is Bas.

Landelijke dekking per 1 mei 2022

De ophaalservice van Bas. is bedacht door oprichter Atilla Akkus. Het bedrijf is groeiende dankzij de toenemende populariteit. Inmiddels rijden er negen bussen van Bas. rond, wat per 1 mei 2022 een landelijke dekking betekent. ‘Vandaag gebeld, is morgen opgehaald.'...

Interview met Atilla Akkus, oprichter van Dit is Bas.

Monteurs hebben vaak geen tijd én geen faciliteiten om het montagemateriaal af te voeren. Het gevolg is dan dat de klant de rommel zelf moet opruimen. Wat natuurlijk niet alleen de klant, maar ook keukenleveranciers geen prettig gevoel geeft. Met één appje plus een foto van de hoeveelheid verpakkingsmaterialen naar dit is Bas., wordt het afval de volgende dag professioneel verwijderd.

Landelijke dekking

De ophaalservice van Bas. is bedacht door oprichter Atilla Akkus. Het bedrijf is groeiende dankzij de toenemende populariteit. Inmiddels rijden er negen bussen van Bas. rond, wat per 1 mei 2022 een landelijke dekking betekent. ‘Vandaag gebeld, is morgen opgehaald. Bovendien is er, doordat we meerdere bussen hebben rondrijden, sprake van kortere afstanden zodat dit is Bas. nog duurzamer kan werken,’ vertelt Atilla trots. Het enige wat er volgens Atilla van de keukenmonteurs wordt gevraagd, is dat het montage-afval gesorteerd en gereed gemaakt wordt voor transport. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken levert Bas. gratis ‘big bags’. Dit is overigens ook prettiger voor de eigenaren van de nieuwe keuken, want het bezoek van dit is Bas. duurt daardoor zo kort mogelijk. Uiteraard wordt er daarbij milieubewust gewerkt.

Toegevoegde waarde voor iedereen

De dienst van dit innoverende bedrijf kent eigenlijk alleen maar winnaars. De monteurs kunnen het montage-materiaal met een gerust hart bij de klanten achterlaten, dit wordt immers binnen 24 uur professioneel verwijderd. Daarnaast weten de kersverse eigenaren van de keuken dat zij er niet zelf mee hoeven te sjouwen. Bovendien beschikt niet iedereen over een auto, wat het extra moeilijk maakt om het montage-afval af te voeren. En dat alles levert ook de keukenleveranciers niet alleen in alleen tevreden klanten, maar ook tevreden monteurs op. ‘Wij voorzien in een behoefte,’ stelt Atilla tevreden vast. ‘Geen wonder dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van onze service.’ 

Aarzel niet en informeer vrijblijvend naar de efficiënte en professionele aanpak van dit is Bas. ‘Wij zijn klantvriendelijk, zowel richting onze opdrachtgevers als hun cliënten. Niet voor niets hebben we een grote groep vaste klanten en komen er steeds meer bij,’ zegt Atilla tot besluit. 

Hieronder het hele artikel dat in Keukenbouw magazine gestaan heeft: