Dit is Bas. in de media

BAS staat regelmatig in de welbekende keukenbladen KIM (Keuken- en Interieur Magazine van Qumedia) en de Keukenbouw. Tijd om de interviews en artikelen die tot nu toe verschenen zijn, hier op een rijtje te zetten.

BAS staat regelmatig in de welbekende keukenbladen KIM (Keuken- en Interieur Magazine van Qumedia) en de Keukenbouw. Tijd om de interviews en artikelen die tot nu toe verschenen zijn, hier op een rijtje te zetten.

Ons eerste artikel verscheen in december 2021 in KIM Magazine, BAS werkte toen alleen nog in Midden-Nederland. Wij hadden al wel de nodige tevreden keukenzaken en montagebedrijven als klant. Naast dit interview met oprichter Atilla Akkus vertelt Herman Wooning van Grando keukens & bad Tilburg over zijn ervaringen met BAS als extra service voor zijn klanten en monteurs.Ons tweede artikel verscheen in februari 2022 in de Keukenbouw. We reden destijds met 8 bussen om het keukenmontage-afval op te halen. In dit artikel deden we de vooraankondiging om per 1 mei 2022 landelijk dekking aan te bieden. Ons klantenbestand schoot omhoog doordat we inmiddels steeds bekender werden in ‘keukenland’. En daarmee ook de tevredenheid van de mensen die een keuken kochten bij één van de bij ons aangesloten, gerenommeerde keukenzaken. Dit bleek als extra service naar de klanten, maar ook naar de keukenmonteurs, een gouden zet te zijn.Het derde artikel verscheen in juni 2022 in KIM Magazine. Inmiddels heeft BAS landelijke dekking verworven en rijdt dagelijks met 9 bussen. Dit concept kent eigenlijk alleen maar winnaars is gebleken.

De klant is geholpen doordat zij niet zelf hele ladingen montage-afval weg hoeven te brengen. De keukenzaak heeft hierdoor een extra service, waarmee de laatste indruk bij de klant de focus heeft op hun nieuwe keuken en niet op de bergen afval die normaal gesproken achterblijven. Ook de monteur is geholpen, die regelmatig de vraag krijgt het afval mee te nemen en vanwege ruimtegebrek in de bus dit niet kan realiseren.

Het afval wordt naar landelijk erkende afvalverwerkingsstations gebracht waar het gescheiden en milieuvriendelijk wordt gerecycled. Door samen te werken met BAS steun je ook Trees for All en KiKa. Zo investeren we samen in een beter klimaat en een betere wereld. Een deel van onze opbrengst schenken wij namelijk op structurele basis aan deze fantastische initiatieven.

Filip Gels, eigenaar van Marquardt Keukens in Zoeterwoude is in dit artikel ook zeer te spreken over de soepele samenwerking.In september 2022 verschenen we wederom in de Keukenbouw. Naast het artikel zijn hier de referenties te lezen van Joost van Beijsterveldt (Planning & Logistiek) van Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel
warenhuys
uit Waardenburg. En van Peter Klop (Manager bedrijfsvoering | Operationele zaken) van
Middelkoop Culemborg.In oktober 2022 hebben we besloten onze klanten volledig aan het woord te laten over onze samenwerking. Keukenbouwersplus heeft hiermee afgetrapt.

Een vijfsterrensamenwerking tussen Keukenbouwersplus en dit is Bas.Daarna volgde in april 2023 Grando Hoogvliet, waar Lijnart Schouten zijn verhaal deed:
Dezelfde instelling als dit is Bas: “Je hoeft maar te bellen en ze fiksen het.”

En ook Rob Wijsman, franchiseondernemer van Kvik Wateringen:
Kvik vindt dit is Bas een extra service voor de klant.In augustus 2023 vertelde Jeroen Tillemans, studio manager van de Poggenpohl Flagship store Amsterdam, dat hun klanten deze service eigenlijk gewoon verwachten.Jeroen Wijnand van Wijnand Keukens vertelde in september 2023 over BAS in KIM Magazine:
“Een fijne club om mee samen te werken!”In de november 2023 uitgave van KIM Magazine vertelt één van onze chauffeurs enthousiast over zijn baan en werkzaamheden bij BAS.