Landelijke dekking per 1 mei 2022

De ophaalservice van dit is Bas. is bedacht door oprichter Atilla Akkus. Het bedrijf is groeiende dankzij de toenemende populariteit. Inmiddels rijden er negen bussen van BAS rond, wat per 1 mei 2022 een landelijke dekking betekent. ‘Vandaag gebeld, is morgen opgehaald.'...

Interview met Atilla Akkus, oprichter van dit is Bas.

Monteurs hebben vaak geen tijd én geen faciliteiten om het montagemateriaal af te voeren. Het gevolg is dan dat de klant de rommel zelf moet opruimen. Wat natuurlijk niet alleen de klant, maar ook keukenleveranciers geen prettig gevoel geeft. Met één appje plus een foto van de hoeveelheid verpakkingsmaterialen naar BAS, wordt het afval de volgende dag professioneel verwijderd.

Landelijke dekking

De ophaalservice van BAS is bedacht door oprichter Atilla Akkus. Het bedrijf is groeiende dankzij de toenemende populariteit. Inmiddels rijden er negen bussen van BAS rond, wat per 1 mei 2022 een landelijke dekking betekent. ‘Vandaag gebeld, is morgen opgehaald. Bovendien is er, doordat we meerdere bussen hebben rondrijden, sprake van kortere afstanden zodat BAS nog duurzamer kan werken,’ vertelt Atilla trots. Het enige wat er volgens Atilla van de keukenmonteurs wordt gevraagd, is dat het montage-afval gesorteerd en gereed gemaakt wordt voor transport. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken levert BAS. gratis ‘big bags’. Dit is overigens ook prettiger voor de eigenaren van de nieuwe keuken, want het bezoek BAS duurt daardoor zo kort mogelijk. Uiteraard wordt er daarbij milieubewust gewerkt.

Toegevoegde waarde voor iedereen

De dienst van dit innoverende bedrijf kent eigenlijk alleen maar winnaars. De monteurs kunnen het montage-materiaal met een gerust hart bij de klanten achterlaten, dit wordt immers binnen 24 uur professioneel verwijderd. Daarnaast weten de kersverse eigenaren van de keuken dat zij er niet zelf mee hoeven te sjouwen. Bovendien beschikt niet iedereen over een auto, wat het extra moeilijk maakt om het montage-afval af te voeren. En dat alles levert ook de keukenleveranciers niet alleen in alleen tevreden klanten, maar ook tevreden monteurs op. ‘Wij voorzien in een behoefte,’ stelt Atilla tevreden vast. ‘Geen wonder dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van onze service.’ 

Aarzel niet en informeer vrijblijvend naar de efficiënte en professionele aanpak van BAS. “Wij zijn klantvriendelijk, zowel richting onze opdrachtgevers als hun cliënten. Niet voor niets hebben we een grote groep vaste klanten en komen er steeds meer bij,” zegt Atilla tot besluit. 

Hieronder het hele artikel dat in Keukenbouw magazine gestaan heeft: