Ditisbas Illustratie

50% KORTING

Op de eerste 5 keer montage-afval ophalen.

Goed
Fout

“Montage-afval is de ergernis van een tevreden klant.”

Bij de montage van een keuken komt veel kijken. Bezorging van de keuken, het klaarmaken voor montage en het uitpakken van de materialen. Uiteindelijk is de droomkeuken bij de klant gerealiseerd en wat achterblijft is montagemateriaal. Gelukkig biedt dit is Bas. uitkomst.

Als keukenleverancier of -ondernemer weet je dat monteurs vaak geen tijd en geen ruimte hebben in hun bedrijfswagen om de verpakkingsmaterialen af te voeren. De klant moet zelf het montage-afval afvoeren en dat zorgt voor ergernis. Uiteindelijk is de afvoer van het montage-afval de laatste indruk van de klant. Wanneer het montage-afval achterblijft, gaat de aandacht naar het montagemateriaal en niet naar de prachtige keuken.

Waarom Bas.

De oplossing voor montage-afval

Bas. is een nieuwe manier om montage-afval sneller en makkelijker af te laten voeren. Geen gedoe voor de monteur met te weinig ruimte in een bedrijfswagen of haasten naar het inzamelpunt. Na het ontvangen van een WhatsApp bericht halen wij het montagemateriaal op. Door samen te werken met Bas. is de laatste indruk bij de klant perfect geregeld en draag je tegelijkertijd bij aan een circulaire economie. Recyclen van materiaal is in onze optiek geen goed doel, maar een noodzakelijk doel. Met Bas. is dit gewaarborgd. Zo werken wij samen met landelijk erkende afvalverwerkingsstations.

Speciaal voor u ter kennismaking:

50% KORTING op de eerste 5x montage-afval ophalen!*

Meldt u hiernaast aan en profiteer niet alleen van 50% korting*, maar ook is de laatste indruk bij uw klant perfect geregeld én draagt u tegelijkertijd bij aan een circulaire economie.
* Vraag naar de voorwaarden

MVO

BAS werkt samen met haar klanten aan een circulaire economie. Zo is recyclen voor BAS heel gewoon. Wij streven naar het zo efficiënt mogelijk inzamelen en gescheiden afvoeren van keukenmontage-afval om zo de ecologische footprint te reduceren.

Trees for all boom illustrate